GBYF 2016 Bitirme Projeleri Yarışması

Sorry, this entry is only available in Turkish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

IMG_1276

Bu yıl beşincisi düzenlenen Genç Beyinler Yeni Fikirler Bitirme Projeleri Yarışması’na Ege Bölgesinde bulunan 10 üniversitenin öğrencileri toplam 210 proje ile katılmışlardır.

Üniversitemizi Oyun Eğlence ve Eğitim; Diğer Bilişim Uygulamaları; Sosyal Medya ve İletişim; Sağlık ve Yaşam; Sanayi ve Endüstri; ve Şehir ve Çevre isimli 6 kategoride başarıyla temsil eden öğrencilerimiz 4 kategoride aşağıdaki ödülleri almışlardır:

Derece

Proje Başlığı

Öğretim Elemanı

Birinci

Oyun, Eğlence ve Eğitim

Mobil Uygulamalar için Alana Özgü Dil

Sercan Şensülün

Yrd. Doç.Dr. Tuğkan Tuğlular

Diğer Bilişim Uygulamaları

Fotoğraflardaki Engel Teşkil Eden Görüntülerin Ayrışması için Mobil Uygulama

Zana Buçinca, Yasin Fındık

Yrd. Doç. Dr. Mustafa Özuysal

Sosyal Medya ve İletişim

Letschall

Yağmur Erkek, Denis Kadirov Basriev

Öğr. Gör. Dr. Burak G. Aslan

Sanayi ve Endüstri

Akıllı Tarım Projesi

Osman Furkan Uyar

Öğr. Gör. Turgut Kalfaoğlu

Proje organizasyon komitesinde başından beri yoğun bir şekilde çalışan Yrd. Doç. Dr. Serap Şahin, Öğr. Gör. Turgut Kalfaoğlu, Ar. Gör. Damla Oğuz, Ar. Gör. Ekincan Ufuktepe ve Ar. Gör. Elife Öztürk’e  şükranlarımızı sunarız.

Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi ve danışman hocalarımızı tebrik eder GBYF Proje Pazarı ve Bitirme Projeleri Ortak Sergisi’ne katılımları ve emekleri için bölümümüz mensuplarına teşekkür ederiz.

İyi çalışmalar dilerim,

Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı,

Doç. Dr. Y. Murat ERTEN

Yarışmada çekilen fotoğraflar için tıklayınız