GBYF 2017 İYTE’de

Ege Bölgesi üniversitelerinin bilgisayar mühendisliği ve yazılım mühendisliği bölümlerinin katılacağı VI. Genç Beyinler Yeni Fikirler Proje Pazarı ve Bitirme Projeleri Sergisi, 26 Mayıs 2017 tarihinde İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Bilgisayar Mühendisliği Bölümü ev sahipliğinde gerçekleştirilecektir.

Türkiye Bilişim Derneği İzmir Şubesi koordinasyonu, Bilgisayar Mühendisleri Odası, Ege Bölgesi’nde yer alan kurumlar, STK’lar, firmaların destek ve katkılarıyla düzenlenecek olan etkinliğe; Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Balıkesir Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Ege Üniversitesi, İzmir Ekonomi Üniversitesi, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Pamukkale Üniversitesi ve Yaşar Üniversitesi bilgisayar ve yazılım mühendisliği bölümlerinden 270 bitirme projesi, 100’den fazla akademisyen ve 1000’den fazla öğrenci katılacaktır.

Bilişim sektörünü üniversite ile buluşturacak etkinlikte; Sanayi ve Endüstri, Sağlık ve Yaşam, Eğlence ve Eğitim, Sosyal Medya ve İletişim, Şehir ve Çevre, Akademik Bilişim Projeleri, Diğer Bilişim Uygulamaları kategorilerinde projeler sergilenecek; Bilgi/Veri Güvenliği, Akıllı Ev / Akıllı Sistemler, E-Belediye / E-Devlet, Dijital Oyun, Sağlıkta Bilişim, Mobil Uygulamalar ve diğer konularda fikirler yarışacak; öğrenci – firma/yatırımcı buluşmaları ve firma tanıtımları gerçekleştirilecektir.

Ayrıntılı bilgi için lütfen tıklayınız: http://gbyf.org.tr/